2012-03-19

Kom hem!

Filip-hjarta

Snälla veterinär ring nu och säg att vår älskade Filip får komma hem!


Update tisdag: Febern på 40 grader är borta. Ingen aptit än. Veterinären hade svårt idag igen att lyssna på lungor: han spinner så mycket och högt. De har röntgat lungor, njurar och hjärta som ser fina ut. Kollar tarmar och magen nu. Och så är de nog trötta på mig som ringer dit så ofta. Men han är ju vår lille gråe skatt och fyller elva till sommaren. Förhoppningsvis kan han komma hem imorgon. 

5 kommentarer:

 1. Han var hängig i lördags så vi åkte till djursjukhuset med honom, han hade 40 graders feber och vill inte äta. Och så spinner han så mycket att de inte kan lyssna på hjärta och lungor... Kanske, kanske får han komma hem idag.

  Du som också har katt. Har du hört om någon katt som blivit dålig av loppmedel, vanligt receptfritt?

  Vi vill ha friska katter!

  SvaraRadera
 2. Vilken snygging! Hoppas han mår bra nu, hemskt när ens barn och ens djur är dåliga!

  SvaraRadera
 3. Loppmedel är ju gift vad jag vet, och alltså bör de ju kunna bli sjuka av det.. Usch vad jobbigt. Men det kan ju vara en vanlig influensa, typ.. Håller tummarna för att han får komma hem snart.
  Klart att du får komma förbi!! Mitt emot Elhuset. Vi öppnar inte förrän till påsk, men vill du kika innan är du välkommen ännytajm! Micke är där nästan alla dagar och jag är där då då. Men han vet vem du är så titta du in.
  kram

  SvaraRadera
 4. Usch. Stackars Filip. Stackars er som får gå hemma och vänta och våndas. Hoppas det inte är något allvarligt.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥