Min inspiration och Caro-lines: Kakel och förkylningsfundering

12 mars 2012

Kakel och förkylningsfundering

Koket-i-stugan

Idag går tvåveckorsförkylningen in på sin tredje vecka. Inte så bra. (I motsats till j*vla bra). Däremot är det bra att jag känner  faktiskt lite energi komma tillbaka. Jag känner mig grymt oseriös: först varit ledig nästan två veckor, sen har jag mage att bli sjuk ovanpå det. Det blir inte mycket gjort i jobbväg. Men sen å andra sidan: vad kan man göra åt det?

Med barnen är jag så noga om de är sjuka, men det är jag inte med mig själv: fattar inte att jag är sjuk och borde ta det lugnt, men har man ingen feber så är det svårt att ligga i sängen en hel dag. Däremot kan man läsa en massa blogginlägg (önskar att det fanns en bra app till Google Reader, men hittar ingen).

Jaha, vad har jag skrivit i det här inlägget då? Inte så mycket. Mest: HEJ!

Sen kan jag skriva att jag är tacksam för att mina föräldrar är så snälla och passar barnen när det behövs och för de fyra tidningarna jag fick av en vän igår!

Egentligen skulle jag skriva om kaklet i köket i stugan ju. Fulsnyggt. Ser det ut som marockanskt finkakel eller bara 70-talsvibbar med flottig gammal kakel?

Kakel-i-stugan

6 kommentarer:

 1. Hej! tänkte bara tipsa om att jag kör en dagens blogg tävling där du har chansen att bli länkad inför mina 400-600 unika läsare/dag:) Har även massa tävlingar med fina priser så gå in på min blogg och passa på att anmäl dig
  Om du inte vill ha såna här kommentarer så ber jag om ursäkt och hoppas att du får en underbar vecka kram joanna:)
  Ps. länkar till tävlingen finns i bloggens vänsterspalt men kolla så du anmäler dig till en aktuell tävling då dagens blogg pågår varje dag:)

  SvaraRadera
 2. Härligt att energin börjar komma tillbaka! :) Kaklet, ja det beror nog på i vilket sammanhang men ser det. I ett klassiskt 70-talskök gör det sig kanske inte så bra men man kan nog luras att tro att det är finkakel från Marocko i rätt miljö. :) Kram /Nellie

  SvaraRadera
 3. sorry... bara 70-talsvibbar för mig...

  SvaraRadera
 4. Hörredudu nu ser du till att bli frisk så du orkar fika på lördag! :) Men det verkar ju va på rätt håll i alla fall.
  Tillsammans med luckorna så va det sååå 70tal men bara kaklet i sig är ju rätt marockanskt så till "rätt" inredning blir det riktigt snyggt skulle jag kunna tro!
  Krya på sig!

  SvaraRadera
 5. Jag tycker nog också att det är mest 70-tal.

  Åse, det tror jag verkligen att jag är! Ska bli kul att ses. :)

  SvaraRadera
 6. Jag gillar kaklet! :)

  Du tar väldigt vackra bilder.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥