Min inspiration och Caro-lines: Cph

2012-02-09

Cph

Cph-dinner
Så glad jag blev. Vips sa det så var tre ljusstakar sålda! Och jag kan berätta att jag har många fler på gång! Här lite bilder från tisdagens och onsdagens kurs på huvudkontoret som ligger i Köpenhamn. Inte Caro-lines huvudkontor då, utan mitt "vanliga 9-5 eller 8.30-16.26, jodå här är vi exakta" jobbs. Det var utbildning på gång och kul att träffa kolleger både från USA och Asien, en av dem var helt lyrisk över att få se snö!

 På kvällen var jag så trött att jag orkade inte följa med på middagen. Jag gick ned i restaurangen i baren på hotellet och åt en god middag. Kolla bara på jordärskockssoppa med macadamia-nötter, krutonger på svart bröd och lila örter, sen en tallrik med europeiska delikatesser som det hette: visst äter vi alla korv och skinka. Soppan fick man hälla över själv från en liten kanna. Festligt! Fick lära mig att jordärskockor heter Jerusalem artichokes på engelska.

Det var så skönt att sitta och ta det lugnt, utan någon jag-går-ensam-på-restaurang-känsla. Mitt i lugnet ringde barnen och sa godnatt och lillasyster grät en lång kärleksförklaring till mig hur mycket hon saknade mig.

Cph

Bilder: Utsikt natt. Utsikt dag. Operan tror jag det var. Fina bjälkar i taket på hotel Admiral. Hm... fin kopp, hade ju varit en perfekt bas till en ny ljusstake....Men nej, så omoralisk är jag minsann inte!

1 kommentar:

  1. Kul att ljusstakarna gick åt som smör. är inte förvånad.

    Det där ser riktigt gott ut. skönt med en kväll på en-man-hand ibland. :-)

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥