Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Ruter

Harlequin

Dessa mönster. Vackra och just nu ständigt återkommande. Det blir en harlequin-vår. Här är min fösta bild, men antagligen inte den sista.

Hittade dessa handdukar, fat och servetter på Åhléns. Köpte ett fat. Till fina små kakor. Jajajaa. Gurkstavar menar jag.... Mm, en kopp kaffe och några småkakor gurkstavar.

Ahlens

Kommentarer

  1. Härligt mönster! Tänk att allt kommer igen, förr eller senare. Undrar vad det är som våra barn kommer känna nostalgi inför? Åhléns är bra, de är snabba med trender och man kan hitta riktigt fina saker till en billig peng. :) Förresten, vilken kul idé med köttbullsbowling, ett härligt inslag i vardagen! :) Kram /Nellie

    SvaraRadera
  2. Det där är verkligen ett snyggt mönster - kommer ihåg när NK hade det på sina i för övrigt svarta påsar - jättesnygga. Var dock fattig student när de vari bruk så jag hade inte ens råd med en påse :)

    SvaraRadera
  3. Nellie, jag köttbullsbowling gick hem, de ville ha det idag med!
    Våra mönster som det skrattas åt blir säkert alla snirkliga mönster med blommor och "swirls" och Photoshop-penslar.

    Caroline: Kul att du hittat hit! Nu ser jag mönstret på var och varannan blogg. Det är som när man var gravid: barnvagnar överallt.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg