Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Dina bilder ännu bättre?

Fore-efter

Jag har ett nytt projekt på gång. Vill du vara med?

Har du ett foto som du vill förstora? Vill du få det tillfixat så att det blir ännu bättre - tex mer skärpa, andra färger, beskära eller i svart/vitt med mycket kontrast? Alla typer av bilder intressanta och gärna människor!

Jag kan göra det till dig - for free - mot att jag får använda din bild som referens i kommande webbshop i ett nytt projekt? Maila mig på caroline.salde@gmail.com om du är intresserad! Här är ett exempel på en byggnad i Milano som jag tagit bort bilarna på och beskurit för att passa en fyrkantig ram, lagt på en sepiaaktig ton och förbättrat kontrasten.
  Hus-Milano-ram

Kommentarer

  1. Jag har massor på lager ;-) Behöver iof ingen hjälp med dem men kolla på bloggen om det finns någon speciell som du vill låna. Nästan alla är i RAW!

    Sköt om dig så tar jag med lite sol till Sverige nästa vecka!
    //Nilla

    SvaraRadera
  2. De kommer från H&M barnavdelning.

    Vilken fin tavla.

    SvaraRadera
  3. Tack Nilla! Jättesnällt. Jag återkommer och ska ta en titt. Jag vet att det finns många fina att välja på ju.

    Och tack Tess för tipset. Jag ska bege mig dit...

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg