Min inspiration och Caro-lines: Att må bra

2011-03-21

Att må bra

Sand-i-Skanör

Gårdagens tur ned till stranden i Skanör gav en skön påfyllning av energi. De där badhytterna är väl "sönderfotograferade" men jag tycker ändå de är fina. Ser lite ut som de hus barnen ritar. Liksom tasspåret i sanden som liknar en blomma. Jag skrev om ljuden som påminner om våren igår. Men jag skrev ju inte vilka de var. Lärkan i skyn. Vågskvalp, utan det där slush-puppie-ljudet som blir när det finns is i vattnet. Sandljudet, det ljudet som blir när man går i sanden, det har väl inget speciellt namn, men du vet, när jag går fullpackad med strandsaker ner till havet. Det var ju egentligen bara sommarljud. Men det luktar blöt jord ute. Och det är ett vårtecken om något.

Och så en fikaräksallad på det. En perfekt söndag!

3 kommentarer:

 1. Ser riktigt mysigt ut - och det är skönt att våren kommer närmare! :-)

  SvaraRadera
 2. Hmmm, jag vet precis vilket ljud du menar, som blir när man går i sanden... Och så luktar sanden på ett visst sätt också!
  Ha en fin ny vecka, kram, Monica

  SvaraRadera
 3. Underbara strandbilder, jag längtar så oerhört efter barmark. Här uppe i Piteå är det nog ganska länge kvar innan snön är borta.. det känns på något sätt som om dina bilder måste vara tagna i ett annat land för det känns verkligen långt borta...

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥