Min inspiration och Caro-lines: Räknar dagarna

17 juni 2010

Räknar dagarna

Räknar dagarna

Då är det snart dags för semesterskriket. På vägen hem i bilen sista dagen innan semestern. Vad har hänt på ett år då? Har jag blivit lyckligare? Har jag gjort allt det där jag ville hinna med? Har jag bytt jobb? Ville jag byta jobb? Svaret är ja på den första frågan och nej på resten. För de lyckliga stunderna är fler än förra året. Däremot har jag skaffat mig mer jobb, roligt jobb och det är tack vare er mina kära läsare som det blir så roligt. Tack till er!!

Det första vi ska göra på första semesterdagen är att åka och plocka jordgubbar. Till skillnad från förra året har vi en som cyklar själv i år. Fem och en halv dag kvar. Hur många har du kvar?

4 kommentarer:

 1. Hittills har jag varit ledig i 1152 dagar! Och jag tänker fortsätta att vara ledig! (Pensionär!)
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 2. Som egen i uppstartsfas blir det ganska många dagar i från-och-till-land under sommaren. Det känns bra det, lite som en mjukstart och dessutom känns det ju så kul det jobb jag gör. :)

  Lycklig är det viktigaste. Och frisk. Du gör det bra och det är kul att följa din väg, även om det inte blir så ofta jag kommenterar.

  Snygg illustration!

  SvaraRadera
 3. Här är det åtta arbetsdagar kvar, eller sju om jag har tur och lyckas jobba undan så jag kan ta ledigt dan före midsommarafton.

  Storebror har en tavla på kylen där han gör ett kryss för varje dag som återstår till vår semesterresa. Lovely!

  Jag vill förresten också ha nytt jobb, men det ska ju vara rätt jobb också... Och semesterskrik funkar inte lika bra på t-banan va?

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥