Min inspiration och Caro-lines: Fuskvårtecken...

19 april 2010

Fuskvårtecken...


Den här måndagen kör jag näst intill lite fuskvårtecken från Mallorca med en urkass bild. Mms-funktionen strejkar, men jag har flera hundra bilder i kameran, men ingen sladd att föra över med! Bluetooth funkar inte med iPhone. Däremot tog min man en bild av min bild i min mobil med sin mobilkamera och beamade sen över den till datorn... (Vi är lika nerdiga båda två). Sen har jag redigerat den på photoshop.com. Och vad tycker jag om resultatet? Det är bättre än inget alls. Punkt slut på kommentarer.

Däremot kan jag berätta att där jag är är det verkligen vår och till och med snudd på sommar, fikonbladen är skarp ljusgröna, gula blommor överallt och rätt varmt i poolen. Den stora frågan är: kommer vi hem på tisdag? Eller blir det båt och hyrbil eller flyg till Tyskland och sen tåg? Det löser sig ju på något sätt, vi vet inte bara vilket än.

Vårtecken med bilder hittar ni via Viveka och Humlebacken!

6 kommentarer:

 1. Lycka till med hemresan! Lute extra semester kanske bara känns skönt...

  SvaraRadera
 2. Ja du det är inget vanligt äventyr ni är ute på... Men hoppas ni har det skönt i solen och poolen!
  Åse

  SvaraRadera
 3. Åh, så härligt med litet sol och bad! Fast det är rätt fint här också nu! Med backsippor och sånt...
  Kom godt hjem, som dom säger i Danmark!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 4. Sommar... sommar... tjillevillevipp-pom-pom. :-)

  Ser inte ut som om ni sitter i klistret. Hoppas ni tar er hem!

  SvaraRadera
 5. Hej alla fyra! Det är allt lite spännande att se hur det går imorgon; vi kommer ju hem på nåt sätt om än lite senare. Jag ser det positivt och hela familjen är ju med. Man kan ha det värre, idag var det 22 å sol :), det var kallare när vi kom.

  SvaraRadera
 6. Håller tummarna för att ni kommer hem när ni vill:) Det måste ju vara det bästa. Väl hemma blir det utflykt till backsippeängen:)
  kram

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥