2009-11-18

Klart

Blåbärsmuffins

Idag har hela familjen fått sprutan med stort "S" och jag tror minsann att lillasyster var duktigast. Vem som kom sist säger jag inte, men det var inte jag och inte storebror... Och vi fick "skinnplåster" och inte Kitty-plåster. Jag funderade på vilken arm högerhänta jag skulle ta den i. Vänster är ju mest logiskt, men min första tanke då var att då kommer det kanske att göra ont när jag ska göra alla kortkommandon i Photoshop? Jo-men-visst blev det så. Cmd + C, aj, Cmd + V, aj. Känns som jag lyft vikter med vänstran sen i söndags... Influensa i överarmen i alla fall. Kan man förresten sluta tvätta händerna nu ;)?

Mutan till barnen ser ni ovan: valfri kaka från närmsta caféet. Och resten av muffins-ABC här. Och lite matte för dem som hellre vill ha det.

5 kommentarer:

 1. Vilket dilemma det skulle bli för mig som är vänsterhänt men använder musen med höger. Tur att det inte blev värre iallafall. En del verkar ju åka på en liten miniinfluensa efter sprutan.

  SvaraRadera
 2. Var thöll du hus igår, jag som skulle klå dig i bowling!! =P

  SvaraRadera
 3. Anna-Karin: Jag testade nyss att använda musen med "fel" arm, det går inte så bra! Än så länge är det ok, så jag hoppas jag klarat mej från miniflunsan.

  Therese: Bortrest man... annars hade jag klått dej!! ;)

  SvaraRadera
 4. Diggar dina muffins skarpt.

  3/4 av vår familj är avklarad. Sköööönt!

  Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 5. Tack Malin. Jag jobbar på en rosa version också. :)
  Hoppas ni mår bra. Antar att det är svårt att använda vänstran?

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥