Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Utställt

Galleri-bilder

Jag är gallerist. (!) I alla fall i nio dagar. Och det är en fantastisk känsla att ä-n-t-l-i-g-e-n kunna göra det. Jag satt i bilen på väg hem från utställningen i lördags och var tvungen att göra ett riktigt högt "vårskrik" i form av ett YES!

Jag ställer ut med min vän Jennyen gård en bit utanför Malmö i sjutton olika ateljéer, där bland annat Cecilia Vikbladh som skrivit Cecilias fikastunder också ställer ut. Jenny är textildesigner, mönsterformgivare och gör snygga ljusstakar med mycket mera. Jag är väldigt glad att vi delar ateljé: hennes erfarenhet från mässor och andra utställningar har gett mig mycket inspiration.

Sen måsta jag skriva ett stort tack till våra mammor, som stått där när vi inte haft möjlighet måndag och tisdag! På tal om mammor, så måste det varit nåt kreativt i luften den där veckan i augusti för trettiofem år sedan på BB. Där sågs vi först gången. Eller "sågs", kanske rättare sagt "befann vi oss".


Bilder: De tre översta är de tre som besökarna gillat mest på utställningen. Kommer snart i en bloggshop nära här och kudden och ljusstakarna är Jennys.


Designstudio Form

Kommentarer

  1. Kul! Grattis! En händelse som definitivt förtjänar ett riktigt VRÅL :)

    SvaraRadera
  2. Kul! :-) Hoppas som sagt kunna kolla på lördag - men än är dessvärre inte alla hinder röjda.

    SvaraRadera
  3. Grattis grattis

    GO Girl

    Riktigt roligt!!

    Fina bilder och fina saker, lycka till!!


    Maliin

    SvaraRadera
  4. Mittenbilden är ju en av mina favoriter också, fast annars gillar jag ju den med Eiffeltornen väldigt mycket med.

    Hade jag inte bott så himla långt bort så hade jag dykt upp på galleriet.

    SvaraRadera
  5. Tack alla fem! Det är tack vare bloggandet som jag kommit igång med "mitt kall". Så tack till er!

    :)

    SvaraRadera
  6. Åh, vad roligt! Du är så duktíg och det är inspirerande att se allt du gör!
    Hoppas utställningen blir bra!

    SvaraRadera
  7. Grattis till utställningen!!!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg