Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Förberedelser

Förberedelser

Hej bloggen. Förlåt vi inte haft så mycket tid med varandra på sistone. Du förstår, i oktober ska jag ha utställning tillsammans med en vän: vi ska dela på en lokal bland flera andra som också ska ställa ut. Idag har jag kategoriserat och sorterat de 41 bilderna som ska vara med. De flesta bilderna har jag visat på bloggen, men jag kommer att visa några här med. Inom kort. När jag har tid. :)

Lite mer tid får jag imorgon: vi slipper åka och storhandla. Lina har packat sin matkasse och leverarar den direkt till vår dörr med recept och allt. Det är superbra och gott: mycket mer varierat än vad min hjärna kan åstadkomma vid femsnåret.

Kommentarer

  1. Vad roligt! Varmt lycka till med utställningen!

    SvaraRadera
  2. Vad spännande med utställning! Hoppas vi får se lite bilder från den.

    SvaraRadera
  3. Tack Weronica! Jag ska ta bilder därifrån när den börjar (17/10)till bloggen!

    Javisst, Anna-Karin! Ikväll ska jag skriva en kommentar till varje och skippar nog Ankan på TV :).

    SvaraRadera
  4. Du gör ju helt rätt i att prioritera din konstnärliga karriär just nu... :-) Ska bli spännande att se!

    Tack för tipset om Lina. Precis vad vi behöver nu när vardagen drar igång. Första matkassen levereras 5/10. Ska bli spännande! :-)

    SvaraRadera
  5. Vad spännande! Hoppas vi får se slutresultatet .)

    SvaraRadera
  6. Malin: Vad kul att ni också testar! Imorgon ska vi ha tandoikyckling sen blir det kantarellomelett med massa tillbehör mm!

    Siri: Jajamensan!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg