Min inspiration och Caro-lines: Toner

14 maj 2009

Toner

rapsfält

Rapsen och tulpanerna står i fullaste blom än. Nu är sommaren som bäst: orörd och hela härligheten framför sig, som en oöppnad godispåse, som en H&M-webbshop klockan 00:01 den 14 maj, som en inredningstidning i brevlådan, som pizza på väg hem i bilen, som en bio-film till tonerna av ta-ta-taa-ta-ta-taaa, ja, du vet.

Igår klickade jag hem lite musik. Volbeat. Jag är själv förvånad. Depeche Mode, Pet Shop Boys, Schiller och sådant brukar falla mig i hörselsmaken. Men jag kanske har gått och blivit rockare? På gymmet får Nickelback i lurarna mig att träna som bäst. Och nu dessa danskar. Innehållet i videon på Youtube är kanske inte direkt något som intresserar mig, men den är rätt bra ändå om man ser till de tecknade sekvenserna, men som sagt: strunt i innehållet.

Idag blir det två bilder i grönskans tecken: på min plantskola: de lär sig växa ute i kyla och UV-ljus. Jag kånkar ut dem så snart solen lyser och hittills har jag inte glömt dem ute över natten. Tyvärr har jag glömt vad vissa plantor är för något... Den andra är den vackra rapsen till tonerna av det här ;).

plantor

2 kommentarer:

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥