2009-04-23

Gångbart

welcome-to-rome

Våren står inte för dörren längre, utan har kommit in. Det betyder nya skor eller att plocka fram förra årets gångbarheter. Och snart är det dags för den årliga "fotrevisionen" med fotbehandlig på salong - förra året fick jag bannor för hur de såg ut. I år lär det inte bli bättre. Efter ett par mils vandringar i helgen - jag har stegräknare i mobilen, så det stämmer faktiskt - och ett antal Compeed-plåster senare, var vattenblåsorna fler än antalet kullar i Rom. (Ska man sticka hål på vattenblåsor eller ej?)
Nu ska jag skaffa mig ett par ordentliga och snygga fingympaskor. Det blev inga förra gången. Eller så får de bli de gamla som säkert håller ännu en säsong och som faktiskt till och med varit och vänt i soptunnan, men jag hade inte hjärta att slänga dem, de är ju så sköna!

Bilder: Välkommen till Rom! och jag är nörden som fotograferar från planet, men det gick ju inte att låta bli när ett litet hjärta dök upp!
Och sist Colosseum i mycket färg.

heart

rom

5 kommentarer:

 1. Fina bilder du har i din blogg :)

  SvaraRadera
 2. Vad kul bild av Colosseum. Mina fötter skulle också behöva lite kärlek - har redan lyckats skaffa mig två skavsår av nya sommarskor - men det är det nästan värt bara man kan vara barfota.

  SvaraRadera
 3. Tack Ellie!

  Malin: Ja, många lägger strumporna definitivt och tar inte på dem förrän i höst. Jag sover med dunsockar än... Men barfota it is på dan!

  SvaraRadera
 4. Ja visst är hon fin min lilla ögonsten ^^
  Hon är inte heller albino, de är de som är så "kul"
  Vita katter som inte är nåt fel på (blinda eller döva) är ju ganska ovanligt :)

  SvaraRadera
 5. Nu blev jag sugen på ett glas vin... tur att det är fredag imorgon!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥