Min inspiration och Caro-lines: Två i ett

20 mars 2009

Två i ett

txt3

Igår skrev jag för hand i min anteckningsbok. Rätt slarvigt, men ändå, jag behövde sätta lite inspiration på pränt. Ett blogginlägg. Det är inte ofta jag skriver så mycket sammanhängande text med en penna. Först tänkte jag skriva om det i textredigeraren i Blogger, men så här får det bli: två inlägg i ett.

txt1
Det fortsätter:
txt2

Hur känns det att läsa handskrivit, blir det mer personligt?

Summan av resan till Sthm blev att ett nytt vill-ha-behov väcktes: en sådan minidator som man kan ha med överallt, att surfa och skriva på.

5 kommentarer:

 1. Jag gillar! Jag har en vän som fortfarande skriver handskrivna brev till mig och det är inget annat än lyx. Jag har alltid varit svag för handstilar och nu på dataspråk fonter. Jag har varit sugen på att göra en font av min handstil, men det har inte blivit av. Nu sprider sig en gratissajt som en löpeld där man kan få sin egen stil som font, så vi lär få se mycket mera av detta framöver :). Så ja, jag tycker om att se det handskrivna i din bok!

  SvaraRadera
 2. Det känns annorlunda och trevligt, men tyvärr är det ju så att en del fonter är mest läsbara utskrivna och en del på skärm. Handstilens läsbarhet på skärmen är väl sådär... Trevligt skrivet dock!! :-)

  SvaraRadera
 3. Weronica: Jag får också handskrivna brev ibland, från en brevvän i Japan. Hon skriver sådär snirkligt vackert att jag blir grön av avund - eller gul :).

  Malin: Ja, handskrivna fonter ska vi vara glada vi inte har som standard i datorn! Tänk en årsredovisning i "Johns hand"!

  SvaraRadera
 4. Jag gillar det också och betydligt mer personligt faktiskt! Kram ;)

  SvaraRadera
 5. Väldigt personligt känns det, nästan som om man tjuvkikar:). Petronelle med bloggen tinnar och torn gjorde en liten film för ett tag sedan, och det var också mycket speciellt, inte att se rörliga bilder,men att höra hennes röst:)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥