Fortsätt till huvudinnehåll

Utvalda

Odla brysselkål i pallkrage

De tog sin lilla tid på sig att börja utvecklas: de små huvudena på stammen. Det var inte förrän under hösten som jag kunde skönja dem. Nu är de så små och så få att jag knappt näns plocka dem! Jag har odlat dem i pallkrage och i kåltält hela sommaren. Det går hur bra som helst att vattna genom kåltältet, som egentligen är gardinen Lill från Ikea . De förlorar tydligen snabbt sina vitaminer när de skördas. Så tänk på det nästa gång du köper en påse av dessa smaragder i butiken! Det ska jag göra.  Mina brysselkålsfrön är köpta hos Impecta . Borde be min arbetsgivare att direkt föra över lite pengar till dem varje månad: så slipper de mellanlanda på mitt konto...  

Kuckeliku

Sweet-dreams1

Jag undrar hur man ska kunna gå upp klockan kvart i sju på onsdag. Kanske dags att börja gå och lägga sig i tid och "vardagsträna"?


Foto/illustration: av mej

Kommentarer

  1. Eller hur!!!!
    Jag vaknade kvart i tolv i dag... och på onsdag ska jag upp kvart över sex...

    SvaraRadera
  2. Ha ha- jag förstår vad du menar.

    Själv så har jag bara satt på alarmet när vi skall resa eller på utflykt. Men nästa vecka börjar barnen på inskolning o skall upp i tid.

    Nästa månad är det min tur. Huuu ;(

    Ang. Stringhyllor så har jag lagt iden på is tills vi flyttar in. Just nu när jag ser huset så blir jag gråtfärdig över all damm o sågspån o har svårt för att se att det skall upp fina saker i vardagsrummet.

    Men Stringhyllor i nån form blir det. Tom maken gillar dom o det är inte ofta han gillar mina ideér så man får passa på.

    kram o god fortsättning!

    SvaraRadera
  3. Det går inte så bra med träningen för min del ikväll....

    Viveka: Kvart i tolv!

    Detsamma Ann!

    SvaraRadera
  4. Gah! Jag ska upp klockan sex på onsdag. Min strategi är att förtränga det så länge det bara går...

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, det blir jag glad för! ♥

Populära inlägg